Lamsonair

Hoe ziet de toekomst van Burgerzaken er in jouw regio uit?

Dat hopen we samen met jullie, burgerzaken professionals, te ontdekken tijdens de NVVB regiocongressen in oktober en november as.

Noord, Oost, Zuid, West…

Bij Lamsonair begrijpen we de uitdagingen waarmee burgerzaken teams dagelijks worden geconfronteerd. En willen we graag een steentje bijdragen aan het leuker, efficiënter en vooral ook veiliger maken van jullie werk.

Daarom zijn we dit najaar ook aanwezig op de regiocongressen. Dus of je nu in het noorden, zuiden, oosten of westen werkt, we hopen je tijdens het evenement in jouw regio te ontmoeten.

Waar en Wanneer?

De NVVB Regiocongressen vinden op de volgende data en lokaties plaats

  • Limburg en Noord Brabant: 1 oktober in NH De Koningshof in Eindhoven, stand 24
  • Gelderland: 10 oktober in Van der Valk Duiven, stand 24
  • Zeeland, Zuid Holland, Flevoland & Utrecht: 17 oktober in Van der Valk Vianen, stand 26
  • Drenthe, Friesland, Groningen & Overijssel: 14 november in De Bonte Wever Assen, stand 5

Kom de voordelen van DocuDistri ® ontdekken

DocuDistri® is een uniek systeem waarmee je geautomatiseerd waardedocumenten kunt opslaan, bewaren en uitgeven. DocuDistri is bovendien het enige systeem dat volledig voldoet aan alle wettelijke eisen en naadloos integreert met jouw burgerzakenapplicatie.

Kies je voor DocuDistri®, dan geniet je van talloze voordelen:

  • Waardedocumenten als paspoorten, rijbewijzen en ID kaarten zijn 24/7 veilig opgeslagen.
  • Het af te geven document wordt via buizenpost automatisch van de opslagruimte naar de uitgiftebalie verzonden.
  • Door de verregaande automatisering kunnen medewerkers in dezelfde tijd meer documenten uitgeven, met meer tijd en persoonlijk aandacht voor burgers. Met een verhoogde tevredenheid onder inwoners als resultaat.

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk hebben veel burgerzakenteams vergelijkbare uitdagingen. Tegelijkertijd is iedere situatie net weer iets anders. En doordat we al met zoveel gemeentes werken, hebben we ook al het een en ander gezien en meegemaakt.

Bezoek je één van de NVVB regiocongressen, dan nodigen we je van harte uit om een praatje te komen maken. We denken namelijk graag, en uiteraard vrijblijvend met je mee. We beloven je dat je hoe dan ook met een paar bruikbare tips naar huis gaat.

Plan vast een afspraak in!

Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben? Neem dan vooral van te voren contact met ons op, dan plannen we van te voren wat in. Je kunt ons mailen op info@lamsonair.nl of bellen op 030-20 80 885

Jeroen van Tamelen

Jeroen van Tamelen

Jeroen van Tamelen heeft met ruim 20 jaar ervaring in zowel de verkoop als de techniek van buizenpost systemen de titel "doorgewinterde specialist” ruim verdiend. Je kunt hem (bijna) geen groter plezier doen dan hem een ingewikkelde case voorleggen.

© 2024 Lamsonair